“ВЫПЕЧКА – ГЭТА ТВОРЧЫ ПРАЦЭС”

Жидкова З.С cайГатуе цеста, добра вымешвае яго, скручвае ў розныя формы, выкладвае на бляхі і адпраўляе гатавацца – па памяшканні разліваецца прыемны пах. Праз пэўны час можна ласавацца свежым, з пылу з жару прадуктам… Не, не прадуктам!

А сапраўдным духмяным кулінарным шэдэўрам. Бо кандытар “ТрыА” Зінаіда Сяргееўна ЖЫТКОВА (на здымку) не ўмее працаваць “абывыканаць штосьці”, а творыць, завіхаецца,

робіць усё з задавальненнем.

Фота Юліі БУКЕЛЬ.

Працяг чытайце ў № 24 за 29 сакавіка.

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *