На «гарачае» жніво — гарачыя духмяныя абеды

Жніво набірае абароты. У хлебаробаў, сапраўды, “гарачы” час – усе шчыруюць аддана, каб хуценька, пакуль надвор’е спрыяе, убраць “золата” палёў. А падтрымліваюць працаздольнасць усіх, занятых на жніве, вядома ж, духмяныя абеды і падвячоркі. Таму зараз “гарачая” пара і ў работнікаў сталовых: паспрабуйце прыгатаваць 130 абедаў!
Ці смачна кормяць хлебаробаў, з якіх прадуктаў, ці захоўваюцца санітарна-эпідэміялагічныя нормы? Каб высветліць гэтыя пытанні, старшыня раённага камітэта прафсаюза работнікаў АПК Валянціна Анатольеўна Козел і галоўны санітарны ўрач Бярэзінскага РЦГЭ Вадзім Сяргеевіч Буйніцкі правялі маніторынг у сталовых сельгаспрадпрыемстваў.

Фота Юліі БУКЕЛЬ.

Поўную версію чытайце ў № 57 газеты за 4 жніўня.

На «гарачае» жніво — гарачыя духмяныя абеды: 2 комментария

  • 6 августа 2018 в 15:29
    Permalink

    Наша Раиса — лучший повар!!!!!!!

    Рейтинг комментария:Vote +10Vote -10

  • 6 августа 2018 в 10:19
    Permalink

    И, правда, ничего так, чистенько и уютно…

    Рейтинг комментария:Vote +10Vote -10

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *