У традыцыях бярэзінскіх сыраробаў

 

Асаблівая адметнасць гэтага года для сыраробнага прадпрыемства – чарговая рэарганізацыя, у выніку якой з 1 ліпеня яно стала Бярэзінскім вытворчым участкам ААТ “Здравушка­мілк”. Гэта далёка не першая падобная змена, аднак нязменнай застаецца сутнасць і галоўная вытворчасць бярэзінскіх перапрацоўшчыкаў малочнай прадукцыі. Як і шмат гадоў таму назад яны перапрацоўваюць усю сыравіну, якая паступае з ферм, і выпускаюць не меншы аб’ём якаснай прадукцыі. Пацвярджэннем гэтаму служыць яе папулярнасць на ўнутраным рынку і высокі працэнт экспарту.

Фота Алы Альфер.

Працяг чытайце ў №87 за 18 лістапада.

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *